ABOUT US

WAX IS DEAD is geboren in Engeland als een gespecialiseerd coating-, onderzoeks- en ontwikkelingsbedrijf dat gespecialiseerd is in de keramische coating industrie voor industriële installaties. Sindsdien hebben we de keramische coatings verder ontwikkeld met nieuwe formules voor verschillende toepassingen. Bijvoorbeeld voor auto’s, de luchtvaart, boten en voor gebruik in en om het huis. 

We hebben inmiddels meer dan 10 jaar geïnvesteerd in de ontwikkeling van nano keramische technologie en daarbij zijn onze coatings ISO 9001 gecertificeerd. 

Onze coatings zijn door Boeing getest op corrosie, haarscheurtjes, verfverzachting en brosheid - wij garanderen dat ze uw verf niet beschadigen zoals goedkope imitaties en andere goedkopere producten die op de markt worden aangeboden.

 Onze nieuwe range van keramische coatings zijn niet te vergelijken met de oudere generatie coatings die meerdere lagen noodzakelijk maken. De reden hiervoor is de grote investering die we hebben gedaan om de ultieme keramische coating te ontwikkelen. Dit heeft jaren aan ontwikkeling gekost met een geweldig R&D team. 

Wij zijn er zeker van dat wij wereldwijd de meest geavanceerde eenlaags coating hebben ontwikkeld die op moleculair niveau verbind met het oppervlakte. Er is geen enkele andere keramische coating op de markt die te vergelijken is!

  • Wat houdt keramische Coating precies in?

  • Waar kun je keramische Coating allemaal op toepassen?

  • Hoe onderhoud ik mijn auto na een keramische Coating behandeling?

  • Hoe lang blijft de keramische Coating zitten?